6.3 C
Budapest
April 20, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldberettyóújfalubűnügyemberkereskedelemMAGYARORSZÁGszexuális erőszak

Saját mostohaanyja és féltestvére bocsátott áruba egy 13 éves lányt

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a berettyóújfalui nővel és férfival szemben, akik a saját rokonukat bocsátották áruba bő egy évvel ezelőtt. A hajdú-bihari rendőrök tavaly februárban tudták meg, hogy két férfi is szexuálisan bántalmazott egy 13 éves lányt Furtán és Berettyóújfaluban.

A nyomozók azonnal az ügy felderítésébe kezdtek, majd szexuális erőszakkal gyanúsították meg a két férfit. A nyomozás során a lány két rokona, egy 41 éves nő és egy 22 éves férfi is a rendőrök látókörébe került. Értesüléseink szerint a tini mostohaanyja, és féltestvére volt az, aki pénzt kért a két férfitól azért, hogy szexuális kapcsolatot létesíthessenek a gyermekkorú hozzátartozójukkal.

police.hu

A hajdú-bihari nyomozók a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen, valamint a zsákai és debreceni körzeti megbízottak közreműködésével fogták el tavaly júliusban a lány hozzátartozóit, akiket a bíróság villámgyorsan le is tartóztatott.

Úgy tudjuk, hogy a lány mostohaanyja nem ismerte be a bűnösségét a kihallgatása során, míg a 22 éves fia részleges beismerő vallomást tett a nyomozati szakban. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya lezárta az emberkereskedelem gyanúja miatt indított nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy.

The post Saját mostohaanyja és féltestvére bocsátott áruba egy 13 éves lányt first appeared on 24.hu.

Related posts

Belehalt a koronavírusba egy ikerterhes magyar nő

MOCOHU

Néma, hideg vákuumba zár a gyász

MOCOHU

Csak jövőre kezdik el keresni az új James Bondot

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This