4.4 C
Budapest
April 19, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldcovid-19erdőkerteserdőkertesi háziorvoskiss csabakoronavíruskoronavírus friss hírekkoronavírus hírekkoronavírus magyarországMAGYARORSZÁG

Megbüntetett erdőkertesi háziorvos: Ha így oltunk, akkor a vírus terjedését segítjük, nem pedig gátoljuk

Nem megfelelő az oltások beadására a rendelője, mert nincs elegendő hely, nem lehetne normálisan elkülöníteni a betegeket és az oltásra érkezőket, erről beszélt a Telex megkeresésére Kiss Csaba, a vakcinák beadását megtagadó erdőkertesi háziorvos, akit egymillió forintra büntettek.

Ha így oltunk, akkor a vírus terjedését segítjük, nem pedig gátoljuk. De ha létrejönnének körzeti oltópontok, akkor én is beállnék oltani

– magyarázta.

Elmondása szerint többször volt olyan, hogy a betegek lobogtatva hozták a kezükben a papírt, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztjük. Ráadásul két fogászati rendelővel közös váróhelyiségük van. Mint mondta, neki egészségügyi dolgozóként még nem is ajánlották fel az oltást, így meg sem kapta azt.

Az oltási kampányt borzalmasan szervezetlennek nevezte. Szerinte folyamatosan kapkodás van olyan rövid határidőkkel, amik a napi betegellátás mellett tarthatatlanok.

Mint fogalmazott,

a kormány most tulajdonképpen lassítja az oltást, jobb lenne, ha körzeti oltópontokat hoznának létre. Olyan helyekre lenne szükség az oltásra, ahol nem történik napi betegellátás, hanem csak az oltással lehet foglalkozni. Tudom, hogy nem lehet nullára csökkenteni a megfertőződés kockázatát, de így legalább minimalizálni lehetne.

Amikor az AstraZeneca oltásánál hetente változik az alkalmazási előirat, azt kísérletezésnek érzi, amiben nem szeretne résztvenni.

Nem oltásellenes és nem vírustagadó.

Tényleg nagy járvány van, sok áldozattal, és lassan tényleg össze fog roppanni az egészségügyi ellátórendszer. De én soha nem tagadtam a vírust, csak vitatom a kormány oltásokkal kapcsolatos intézkedéseit

– fogalmazott.

Kiss Csaba a 2018-as országgyűlési választáson az LMP jelöltjeként indult, a kormánysajtó ezért baloldali háziorvosként hivatkozott rá, de Kiss most azt mondta,

nekem az LMP-vel sem előtte, sem azóta semmiféle kapcsolatom nem volt, nincs is. Nem is voltam akkor sem tagja az LMP-nek. Én már 2018-ban elmondtam, hogy ha nyerek, ha nem, az LMP-be nem kívánok belépni.

The post Megbüntetett erdőkertesi háziorvos: Ha így oltunk, akkor a vírus terjedését segítjük, nem pedig gátoljuk first appeared on 24.hu.

Related posts

Köllő Babett twerkelni tanítja Hajdú Pétert az ottalvós műsorában

MOCOHU

Videó: így készül a természet egyik legsikeresebb csapdája

MOCOHU

Boris Johnson: Jövő héttől napi több százezren kaphatják meg az oltást

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This