8.5 C
Budapest
April 20, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
filmtvkilling eveKultúraMAGYARORSZÁGmegszállottak viadalasandra oh

Négy évad után véget ér a Killing Eve

Negyedik évadával véget ér a Killing Eve, vagyis a Megszállottak viadala, olvasható a Variety hírében. A kritikusok által sokat méltatott, a BBC Americán futó sorozat utolsó évadának forgatása csúszott a pandémia miatt, a tervek szerint nyár elején kezdik forgatni az Egyesült Királyságban és más európai helyszíneken. Az utolsó évadról sok mindent nem lehet még tudni, csak, hogy nyolc részből áll majd.

A negyedik évaddal azonban nem kell teljesen elbúcsúznunk a Killing Eve-től, az AMC Networks és a sorozatot gyártó Sid Gentle Filmsa több spin-offot is tervez készíteni.

A Killing Eve az egyik legnagyobb élményem volt, és várom, hogy hamarosan visszamerülhessek Eve figyelemre méltó elméjébe. Nagyon hálás vagyok minden szereplőnek és a stábnak, akik életre hívták a történetünket, valamint a rajongóknak, akik csatlakoztak hozzánk és visszatérnek izgalmas és kiszámíthatatlan, negyedik és egyben utolsó évadunkra

– mondta Sandra Oh, a sorozat főszereplője.

Kapcsolódó
Az agyonütés végeztével áldozatunkat szórjuk meg bőségesen őrölt pirospaprikával

A Killing Eve sosem hagyott minket kreatív bérgyilkossági tippek nélkül, és most itt a harmadik évad. Spoiler nélkül elmondjuk, miért még mindig ez az egyik legjobb futó sorozat.

The post Négy évad után véget ér a Killing Eve first appeared on 24.hu.

Related posts

Moszkvába és Kijevbe látogat Angela Merkel

MOCOHU

Bella Hadid rejtőzködő üzemmódra kapcsolt és tényleg nem lehet felismerni

MOCOHU

Véget ért a Netflixre érkező The Sandman-sorozat első évadának forgatása

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This