4.8 C
Budapest
April 25, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
asusasus rog phone 5MAGYARORSZÁGmobiljátékokostelefonTech

18 GB RAM és 6000 milliamperórás aksi: itt az Asus új gamer mobilja

Az Asus a héten rántotta le a leplet a legújabb csúcstelefonjairól, amik ismét azokat veszik célba, akik rengeteget játszanak mobilon. Ahogy azt már jó előre tudni lehetett, a termékcsalád ROG Phone 5 néven kerül forgalomba, és ezen belül lényegében három eltérő típusról beszélhetünk: aadott a ROG Phone 5 alapmodell, a ROG Phone 5 Pro és a ROG Phone 5 Ultimate.

Mindhárom variáns 6,78 hüvelykes, FHD+ felbontásra képes, 144 Hz-es OLED kijelzővel kerül forgalomba, a burkolat alatt mindenhol egy Qualcomm Snapdragon 888 chipset dolgozik, és a hátlapi kamerarendszer is megegyezik: egy 64 megapixeles főkamra, egy 13 megapixeles ultraszéles-látószögű egység és egy 5 megapixeles makró lencse a kínálat.

Asus

Az előlapon egy 24 megapixeles szelfikamera kapott helyet, és a három modell abban is megegyezik, hogy fejenként két darab 3000 milliamperórás akkumulátor biztosítja az energiát, amiket akár 65 wattal is vissza lehet tölteni. A gyártó ezek mellé az átlagnál sokkal jobb hangzást ígér, sokak örömére visszatért a 3,5 mm-es jack csatlakozó is, illetve a korábbi ROG telefonokhoz hasonlóan most is számos kiegészítő lesz beszerezhető a készülékek mellé.

Eltérést a memória, a tárhely és a külcsín kapcsán tapasztalhatunk. A sima ROG Phone 5 elérhető 8, 12 és 16 GB RAM-os verzióban is, a Pro modell csak 16 GB-os kiszerelésben érhető el, míg a Ultimate változatban már 18 GB RAM kapott helyet. Ami a tárhelyet illeti, az alapmodell és a Pro 256 GB-tal büszkélkedhet, míg a Ultimate-ben már 512 GB található. Különbség még, hogy a Pro verziónál már a hátlapon is találunk egy OLED panelt, méghozzá díszítés céllal, és a kijelzőn az általunk megszabott szöveg és grafika jelenhet meg, az Ultimate kiadás pedig annyival tud többet, hogy ott ugyanezt monokróm megoldásban kapjuk meg. Ennél a mobilnál további bónusz a matt fehér készülékház, az extra ventilátor, és még egy rajongói ajándékcsomag is jár mellé.

Ami az árakat illeti, a ROG Phone 5-ös 800 euróról indul, a ROG Phone 5 Pro 1200 eurónál kezdődik, a ROG Phone 5 Ultimate-ért pedig minimum 1300 eurót kérnek. Hazánkban a 8/128 GB-os alapmodell ára 290 ezer forint lesz, a 12/256 GB-os variáns ára 340 ezer forint, míg 16/256 GB-os modell 360 ezer forintért lesz elérhető. Kezdésnek csak ezek a verziók lesznek kaphatók Magyarországon, de később érkezhetnek a Pro típusok és a Ultimate verzió is.

Birkás Péter további cikkei
  • Mától még jobb Xbox Game Pass előfizetőnek lenni
  • Nem ártott a világjárvány a LEGO-nak
  • Szuperokos és strapabíró hordozható hangszóróval állt elő a Sonos

The post 18 GB RAM és 6000 milliamperórás aksi: itt az Asus új gamer mobilja first appeared on 24.hu.

Related posts

Mától új szakaszon jár pótlóbusz a 3-as metró helyett

MOCOHU

Szerdától lezárják a Lánchidat a gyalogosok elől

MOCOHU

Hajdú Péter volt cége, a Sólyom légitársaság alapítója, és Brókermarcsi is a nagy adótartozók listáján

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This