13.8 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
a-hídBelföldfelújításgyalogoslánchídlezárásMAGYARORSZÁG

Szerdától lezárják a Lánchidat a gyalogosok elől

Március 17-én, szerdán a közbeszerzési eljáráson nyertes kivitelező, az A-Híd Zrt. megkezdi a munkaterület átvételét, és ezzel egy időben lezárja az átkelőt a gyalogosok elől – írja közleményében a BKK. A járdák március 17-i lezárására azért van szükség, mert a kivitelező A-Híd Zrt. így tudja zavartalanul elvégezni az előkészítő munkákat, vizsgálatokat és felméréseket. Ezekre többek között a darupálya kiépítése, valamint az odaépülő állványzat felállítása miatt van szükség.

“A gyalogosok egészen a felújítás 2023-as tervezett befejezéséig nem mehetnek át a Lánchídon, ezért az ünnepi hosszú hétvége kiváló alkalom arra, hogy hídbúcsúztató sétát tegyenek rajta” – teszik hozzá.

Ugyanakkor március 13-tól 15-ig, azaz szombattól hétfőig a Lánchíd csak a járókelőké lesz. A Fővárosi Önkormányzat egyebek mellett ingyenes plakátkiállítással és telefonon játszható kincskereső játékkal várja az érdeklődőket.

Az autós forgalom elől csak június közepén zárják le a Lánchidat, amelyet a közbeszerzési eljáráson nyertes A-Híd Zrt. nettó 18,8 milliárd forintért újíthat fel.

The post Szerdától lezárják a Lánchidat a gyalogosok elől first appeared on 24.hu.

Related posts

Putyin a Krím és Szevasztopol megvédését ígérte

MO.CO.HU

Megbízhatatlannak ítélte a Jobbik gazdálkodását az ÁSZ

MO.CO.HU

Kate Beckinsale örül, hogy ezt a bizarr dolgot még megtapasztalta a járvány előtt

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This