8.3 C
Budapest
March 29, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
gyerekharry potterkanadaMAGYARORSZÁGnembejelentő buliSzórakozásvideó

Bejelentették gyerekük nemét, de nem az okozott meglepetést, hogy lány vagy fiú

A nembejelentő buliknak az utóbbi években elég nagy divatja lett, és amellett, hogy kicsit túlspilázzák a szülők a dolgot, elég rossz hírekhez társul. Tavaly szeptemberben egy ilyen parti okozott erdőtüzet Kaliforniában, februárban pedig egy leendő apuka halt meg a nembejelentő bulival összefüggésben.

Nem igazán lehet egy ilyen eseményt normálisan megtartani, vagy komolyan venni, felesleges, – a BuzzFeed arról is ír, hogy – idejétmúlt, de.

De az újságírójuk talált egy olyan videót, ami mégis mosolyra fakasztotta.

A kanadai Manitóban él Charlette és Dan Fontaine, aki kegy nembejelentő videót készítettek egy csavarral. Abból ugyanis kiderült, a gyerek lány, és máris 12 éves.

A pár ugyanis még négy éve vette gondozásba Biancát, akit nemrégiben sikerült is örökbe fogadniuk.

A videóban a Harry Potter-es tematikájú pólóban a pár áll, kezükben egy fekete lufival. Az ebbe elhelyezett papírfecnik színéből derül ki, lányt vagy fiút várnak. Ahogy az szokás, ha kidurrantják és a konfetti kék, akkor fiú, ha rózsaszín, akkor lány érkezik.

Erre beugrik a képbe Bianca kidurrantja a lufit (amely helyesen, rózsaszín fecnikkel volt megtöltve), és feltart egy papírt, amin az olvasható:

Egy lány. Egy 12 éves lány.

@charlettefontaine

Adoption Day!! We finally got to adoption our beautiful foster daughter after 1240days in care! ##adoption ##newmom ##itsagirl?

♬ original sound – Charlette Fontaine

Charlette a lapnak elmesélte a videó hátterét. Arról beszélt, hogy mikor belekezdtek az örökbefogadásba, ő csecsemő akart. Jártak örökbefogadói felkészítő tanfolyamra, ahol elmondták nekik, hogy a két éven felüli gyerekeket gyakran „adoptálhatatlannak” tartják, mert mindenki csecsemőt akar.

Ez megragadt bennem és összetörte a szívemet.

Aztán négy évvel ezelőtt a Niagara-vízesésénél voltak, egy loonie-t vagyis egy kanadai egydollárost dobtak a vízbe, és megfogadták, bárkit is ajánlanak nekik fel, elfogadják. 24 órában belül jelentkezett náluk a hatóság, hogy Biancát gondozásba vehetik.

Az anya nagy Harry Potter-fanatikus, azért vannak varázslós pólóban, emiatt és az egydolláros miatt Bianca az „Egyetlen”.

The post Bejelentették gyerekük nemét, de nem az okozott meglepetést, hogy lány vagy fiú first appeared on 24.hu.

Related posts

A nap legfontosabb hírei – 2021.08.17.

MO.CO.HU

Dinócsontok lehetnek a Holdon

MO.CO.HU

1492 új fertőzöttet találtak hétvégén, 31 magyar beteg hunyt el

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This