6.3 C
Budapest
April 20, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbűnügyfajtalankodásMAGYARORSZÁGszemélyi szabadság megsértéseszexuális erőszakveszprém megye

Kisfiúkkal fajtalankodott, megöléssel fenyegette őket

Tizenkettedik életévét be nem töltött gyermekek elleni szexuális erőszak és személyi szabadság megsértésének minősített esete miatt emelt vádat a Veszprém Megyei Főügyészség a 42 éves férfi ellen, aki a felügyeletére bízott fiúgyermekekkel fajtalankodott.

A vádirat szerint az egyik gyermek a rokona, őt tavaly júniusban rábeszélte, hogy aludjon nála. A kisfiú hívta a barátját is. Miután egyszer a kiskamaszok már a vádlottnál éjszakáztak, mindkét édesanya megengedte, hogy most is ott maradjanak.

A gyermekeket a férfi előbb vacsorával kínálta, játszott velük, majd bezárta az ajtót, hogy fajtalanságra bírja őket, mondván, amíg azt nem teszik meg, nem mennek sehová. A megfélemlített, ellenállni képtelen kisfiúkat végül szexuális cselekményekre kényszerítette.

A gyermekeket megfenyegette, hogy megöli őket, ha a történteket bárkinek el merik mondani. A kisfiúk kora reggel tudtak elszökni, amikor észrevették, hogy a kiment udvarra a férfi, aki jelenleg letartóztatásban van.

Az ügyészség ellene fegyházbüntetés kiszabását indítványozta a Veszprémi Törvényszéknek azzal, hogy a bíróság a férfit végleg tiltsa el minden olyan foglalkozástól, tevékenységtől, amely keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött gyermek nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végezné, vagy kiskorúval hatalmi, befolyási viszonyba kerülne.

The post Kisfiúkkal fajtalankodott, megöléssel fenyegette őket first appeared on 24.hu.

Related posts

Golden Globe 2022: Hogy lett az Oscar előszobájából Hollywood kínos évnyitója?

MOCOHU

Kristen Stewart nem szeretné eljátszani Jokert

MOCOHU

A nap legfontosabb hírei – 2021.08.25.

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This