6.9 C
Budapest
March 29, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
családfakutatásdnsegyesült államokgyilkosMAGYARORSZÁGSzórakozás

Megkereste biológiai apját az örökbeadott nő, rémisztő felfedezést tett

Az Észak-Karolina államban élő, 63 éves Kathy Gillcrist mindig is tudta, hogy édesanyja a születése után örökbe adta, de csak 2017-ben gondolt arra, hogy megkeresi édesanyját, és édesapját. Vett egy DNS-tesztet, amivel meg tudta keresni a rokonait.

Egy találat volt csak, egy távoli unokatestvér, Susan Gillmor, aki amatőr családfakutatóként segített a nőnek megkeresni a szüleit. Először az édesanyját sikerült megtalálni, akiről kiderült, hogy 17 éves házasodott, és a házasságból egy gyerek született, mielőtt elváltak. Majd utána még több gyereke volt, akiket mind örökbeadott, mielőtt megállapodott, és feleségül ment egy férfihez, akivel három gyerekük született.

Azt viszont csak évekkel később derült ki, hogy ki az apja. Amikor Gillmor felhívta azzal, hogy kiderítette, ki volt az édesapja, közölte vele, hogy csak a nevét mondja meg: William Bradford Bishop Jr. A nő rögtön azt kérdezte:

Csak nem egy híresség az?

Gillmor ekkor közölte vele, hogy inkább keressen rá ő az interneten. Amit meg is tett, és az első találat az FBI oldala volt, és egy körözési plakát.

HANDOUT / FBI / AFP William Bradford Bishop, Jr FBI-os körözési plakátja.

Mint kiderült, a nő apja egyike a legkeresettebb amerikai bűnözőknek, aki a vád szerint 1976-ban egy kalapáccsal agyonverte 68 éves anyját, 37 éves feleségét, valamint ötéves, tízéves és tizenötéves fiát. Majd a holttesteket autóba rakta, és Maryland államból több száz kilométert autózott velük egy észak-karolinai erdőbe, ahol elásta, majd felgyújtotta a holttesteket.

Az öt nyelven (olasz, francia, szerb, horvát és spanyol) beszélő Bishopot, aki kémelhárítóként dolgozott az amerikai hadsereg kötelékében, majd az amerikai külügyminisztérium alkalmazottja lett, azóta sem találják. Elképzelhető, hogy még mindig életben van, és Európában bujkál. Ezt hiszi Gillcrist is, aki a Bethesda Magazine című lapnak kijelentette:

Az az érzésem, hogy életben van, és Európában él. Mert korábban élt már Európában, és meg voltak a képességei arra, hogy visszatérjen oda.

The post Megkereste biológiai apját az örökbeadott nő, rémisztő felfedezést tett first appeared on 24.hu.

Related posts

Donald Tusk az egri ellenzéki képviselőjelölttel javítaná a megromlott magyar-lengyel viszonyt

MO.CO.HU

Rácz Jenő az esküvőjén sem tudott veszíteni

MO.CO.HU

Négyszeres Eb-győztes vár a női kosárválogatottra az elődöntőben

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This