7 C
Budapest
April 24, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
bocsánatkérésez pöröghelikopterhiggadtlezuhantMAGYARORSZÁGpilótaSzórakozászuhanás

Nevetségesen higgadt maradt a pilóta, miután utasaival együtt lezuhant a helikopterrel

Sikerült emberek egész tömegeit elkápráztatnia annak a pilótának, aki a lehető leghiggadtabban vette tudomásul, hogy lezuhant a helikopterével, írja a Ladbible.

Az esetről készült videót – ami a leírás szerint még januárban készült Texasban – a YouTube-ra töltötték fel, ezen sokáig semmi rendkívüli nem látszik, a helikoper feltűnésmentesen száll az égen, ám egyszer csak megdől balra és zuhanni kezd.

A balesetben a felvétel tanúsága szerint az ijedtségen kívül senkinek nem esett semmi baja. Ez a pilóta figyelmét sem kerülhette el, aki már-már abszurd módon higgadt maradt a becsapódás után, mintha egyébként is így szeretett volna leszállni. Először arról érdeklődik, tényleg mindenki jól van-e, majd egyszerűen bocsánatot kér az utasaitól:

ne haragudjatok.

Néhány pillanattal később az utasok szerencsésen kimásztak a járműből, itt már látszott, hogy tényleg senki nem sérült meg. A gép már nem volt ilyen szerencsés, a Repülésbiztonsági Hálózat szerint a Robinson R44 típusú gép jelentős károkat szenvedett a becsapódás során. A pilóta a hivatalos jelentésében arról számolt be, hogy aznap ez volt a harmadik útja a géppel, amit jellemzően disznóvadászatra szoktak igénybe venni. A helikopter minden különösebb gond nélkül felszállt, ám a motor meghibásodott, ezért zuhantak le a 37 méteres magasságból.

The post Nevetségesen higgadt maradt a pilóta, miután utasaival együtt lezuhant a helikopterrel first appeared on 24.hu.

Related posts

Hadházy Ákos talált egy 30 millió forint közpénzből felújított WC-t Őrbottyán külsőn

MOCOHU

Ember még nem rettegett ennyire gesztenyétől

MOCOHU

Katasztrófa sújtotta terület lett három horvát megye

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This