9.4 C
Budapest
April 24, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Élet-Stílusez pörögkényszerleszállásmacskaMAGYARORSZÁGpilótafülkeszudánutasszállító

Kóbor macska támadt egy utasszállító pilótájára, kényszerleszállás lett a vége

Kényszerleszállást kellett végrehajtania egy szudáni utasszállítónak, mert egy kóbor macska támadt repülés közben a pilótára – jelentette a helyi sajtó. A Tarco Airlines járata fél órával a felszállás után volt kénytelen visszafordulni a szudáni főváros repülőterére, miután az agresszív cicát képtelenek voltak elfogni a személyzet tagjai.

Az eset még az előző héten történt, egy Kartúmból Dohába tartó járaton. A beszámoló szerint a macska az éjszaka mászhatott be a gépbe, amikor az egy hangárban állt, hogy kitakarítsák, és felkészítsék a repülésre.

A gép már fél órája repült, amikor a macska váratlanul megjelent a pilótafülkében, ahol a feltehetően rémült állat rátámadt a pilótára, miközben a személyzet tagjai megpróbálták elfogni, de nem jártak sikerrel. A pilóta ekkor úgy döntött, hogy visszafordul Kartúmba, ahol kényszerleszállást hajtott végre.

A beszámolókból az nem derült ki, hogy mi lett a macska sorsa a leszállás után.

Nem ez volt az első eset, hogy macska okozott gondot egy repülőgépen. 2004-ben Brussels Airlines belga légitársaság Brüsszelből Bécsbe tartó járatának kellett visszafordulnia, miután egy cica bejutott a pilótafülkébe, ahol tombolni kezdett –  írta a Simple Flying című repülésügyi szaklap. 2012-ben pedig az Air Canada légitársaság egyik járatának felszállását kellett elhalasztani, amikor egy macska megszökött a szállítódobozából, és pilótafülke vezetékei között rejtőzött el – írta a New Zealand Herald.

The post Kóbor macska támadt egy utasszállító pilótájára, kényszerleszállás lett a vége first appeared on 24.hu.

Related posts

Farm VIP: Erdélyi Mónika zokogásban tört ki a vacsora felett

MOCOHU

A nap legfontosabb hírei – 2021.07.21.

MOCOHU

Őszre úgy felpörögtek a kilakoltatások, mintha nem is lenne koronavírus-járvány

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This