8.5 C
Budapest
April 20, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
bombardierbombardier global 6000magánrepülőMAGYARORSZÁGmaldív-szigetekNagyvilág

Nem sikerült kideríteni, kik jöttek haza a Maldív-szigetekről vasárnap a NER-elit magángépével

Többször is megfordult már az idén a Maldív-szigetek és Budapest között a NER kedvenc magánrepülője. Legutóbb vasárnap hajnali ötkor tért vissza a Liszt Ferenc-repülőtérre, ahol az Alfahír munkatársa várta, hogy kiderítse, ezúttal kik jártak a turistaparadicsomban a világjárvány közepén, amikor Magyarországról Európán kívülre utazni – pontosabban onnan hazatérni – már üzleti utak esetében is meglehetősen nehézkes, mivel a kormány az újabb vírusmutációk behurcolásától tart.

Az újságíró azonban nem járt sikerrel. „Kisbusszal beálltak elém, hogy ne láthassam, kik szállnak ki a gépből. Többször elsétáltak előttem esernyővel a biztonságiak, majd be is néztek a kocsimba, hogy mit csinálok. Amikor végre kiszálltak, akkor meg sima kézi zseblámpával villogtak, hogy véletlenül se sikerüljön képet lőnöm” – idézi őt az Alfahír. Ezt követően autóba szálltak a repülő utasai, és elindultak a Ferihegyi úton, ahol egy piros lámpát is figyelmen kívül hagytak. A beszámoló szerint a lap munkatársa megállt, majd hazaindult, ekkor lett rá figyelmes arra, hogy egy kombi Skoda, amit korábban sikerült lefotóznia, valamint egy Mercedes mögé került.

A Határ útig követtek. Ekkor elkezdtem cikkcakkban közlekedni, kis utcákba behajtani, de továbbra is mögöttem voltak. Cseles manőverekkel az egyiket sikerült leráznom, de a Mercedes, ha gyorsítottam, ő is gyorsított, ha lekanyarodtam, ő is lekanyarodott. Egy kisteherautó megelőzésével sikerült megzavarnom, és hirtelen elvesztett a sofőr. Gyorsan leparkoltam és lekapcsoltam a lámpákat, de megint kiszúrt és mellém hajtott, majd továbbment. Tettem még pár kört, hogy biztosra vegyem, nem fognak hazáig utánam jönni.

Az OE-LEM lajstromjelű Bombardier Global 6000 magángépet többször használta Mészáros Lőrinc és családja (2019 februárjában épp a Maldív-szigetekre utaztak vele), és Orbán Viktor is igénybe vette a székesfehérvári futballcsapat bulgáriai mérkőzésére, utóbb azt állítva, hogy barátja, a klubtulajdonos Garancsi István vendége volt.

The post Nem sikerült kideríteni, kik jöttek haza a Maldív-szigetekről vasárnap a NER-elit magángépével first appeared on 24.hu.

Related posts

Ingatlanpiac: aki igazán jó vételt szeretne, most sincs ideje halogatni

MOCOHU

Bénább szobrot kapott a rettenthetetlen William Wallace, mint Cristiano Ronaldo

MOCOHU

Közleményt adtak ki arról, hogyan kell értelmezni az előválasztás eredményeit

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This